چرا مهاجرت از طریق استارتاپ؟

گروه مهاجرتی کاریبو هر آنچه که برای مهاجرت به آن نیاز دارید فراهم می کند و بهترین روش و راه مهاجرتی را به شما پشنهاد می‌دهد.

مطلب پیشِ رو، راهنمای کامل اخذ ویزای استارتاپ کانادا در سال 2022 است که با استفاده از دقیق‌ترین و جدیدترین اطلاعات و آمار مهاجرتی و از منابع موثق و معتبر تهیه شده است.
این مطلب به‌صورت مداوم آپدیت می‌شود تا جدیدترین شرایط مهاجرت به کانادا و قوانین مهاجرتی این کشور را در اختیار شما قرار دهد. اگر خواندن این مطلب از حوصله شما خارج است، فرم ارزیابی مهاجرت را پُر کرده تا مشاوران با شما تماس بگیرند.
اگر ایده‌های خلاقانه‌ای در ذهن دارید، مهارت و تخصص خوبی دارید و به‌دنبال راه اندازی کسب‌وکاری در کانادا هستید، برنامه ویزای استارتاپ کانادا (Startup Visa Program) مختص شماست!
شاید همین ابتدا از خود بپرسید چرا کانادا؟ چرا کشورهای دیگر نه؟ کانادا یکی از بهترین کشورها برای راه‌اندازی استارتاپ از نظر سازمان‌هایی مانند CEOWORLD Magazine، سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) و فوربز است.

ویزای استارتاپ کانادا

مهم‌ترین شرایط مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استارتاپ این موارد هستند:

- داشتن بیزینس پلن و طرح تجاری خلاقانه و قابل رقابت در سطح جهانی
- توانایی اشتغال‌زایی برای کانادایی‌ها
- گرفتن نامه حمایت یک سرمایه گذار کانادایی

این مطلب راهنمای کامل برنامه استارتاپ کاناداست. شرایط راه‌اندازی کسب‌وکار در کانادا، مراحل، هزینه‌ها و بسیاری از اطلاعات مهم دیگر در این مطلب بررسی می‌شوند. در ابتدا نگاهی به چرایی انتخاب کانادا به‌عنوان بهترین کشور برای راه اندازی استارت آپ می‌اندازیم.

برنامه چرا کانادا بهترین کشور برای راه اندازی استارتاپ است؟

یک راست به‌سراغ اصل مطلب می‌رویم؛

CEOWORLD Magazine: کانادا رتبه سوم بهترین کشور برای راه اندازی استارتاپ طبق 5 معیار مختلف
U.S. News: کانادا رتبه ششم بهترین کشور برای راه اندازی کسب‌وکار و کارآفرینی
فوربز (Forbes): کانادا رتبه ششم بهترین کشور برای کسب‌وکارها

در اینجا تنها به چند مورد از بررسی‌ها اشاره شد. نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که اگر بخواهیم شرایط اخذ ویزای استارتاپ برای ایرانیان، مراحل و روند آن را هم به‌عنوان یک معیار مهم در نظر بگیریم، کشور کانادا را می‌توانیم بهترین گزینه بدانیم.

شرایط ویزای استارتاپ کانادا

برنامه Startup یکی از روش‌‌های اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا است که شرایط آن را هم به‌طور خلاصه در مقدمه مطلب آوردیم. در ادامه به بررسی دقیق‌تر شرایط راه‌اندازی کسب‌ و کار در کانادا می‌پردازیم:

- استارتاپ شما باید مطابق قوانین کانادا راه اندازی شود
- گرفتن نامه حمایتی استارتاپ کانادا از یک سرمایه گذار کانادایی (سرمایه گذاران فرشته، سرمایه‌گذاران ریسک پذیر و انکوباتورها)
- داشتن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی
- تمکن مالی

مواردشرایط
شرایط ثبت استارتاپدر اختیار داشتن حداقل 10% حق رای توسط هر شریک یا متقاضی در ثبت استارتاپ

در اختیار داشتن حداقل 50% حق رای توسط متقاضی/شرکا + سرمایه گذاری حامی کانادایی روی هم

ارائه مدارک کل سهام شرکت
اخذ نامه حمایت از یک سرمایه گذار کاناداییاز یکی از:
سرمایه گذاران ریسک پذیر (Venture Capital Funds)
سرمایه گذاران فرشته (Angel Investor groups)
مراکز رشد (Incubators)
مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه CLB 5 در تمامی مهارت‌ها
تمکن مالی13,213💲 برای 1 نفر

داشتن مدرک تحصیلی دانشگاهی و مرتبط بودن آن با حوزه استارتاپی شما در شرایط اداره مهاجرت کانادا ذکر نشده است، اما بهتر است حداقل 1 سال تحصیل دانشگاهی در رزومه داشته باشید. همچنین حداکثر 5 نفر می‌توانند به‌عنوان شریک و صاحب استارتاپ درخواست دهند.
در کلاس‌های منتورشیپ، منتور یا مربی شما (همان سرمایه‌گذار) آموزش‌های لازم و آخرین تجربیات خود را در خصوص فعالیت استارتاپ در اختیارتان گذاشته و بر نحوه فعالیت شما نظارت می‌کند. همچنین در این دوره‌ها، می‌توانید از برند و ارتباطات منتور برای شبکه سازی و ارتباط با سایر استارتاپ‌ها و سرمایه‌گذارها استفاده کنید.

سرمایه گذاران مورد تایید کانادایی برای گرفتن نامه حمایت:

بدون داشتن نامه حمایت از یک سرمایه گذار کانادایی، درخواست استارتاپ ویزا کانادا برای شما درجا رد خواهد شد. شما باید حداقل با یکی از این سرمایه‌گذارها ارتباط گرفته و آن‌ را متقاعد کنید از کسب‌وکار شما حمایت کند. شرایط و مدارک هر کدام از آن‌ها برای ارائه طرح تجاری و بررسی هم متفاوت است.
این سازمان‌ها به 3 نوع تقسیم‌بندی می‌شوند:


سرمایه گذاران ریسک پذیر (Venture Capital Funds):

ونچرها سرمایه گذارانی هستند که در استارتاپ‌های با پتانسیل و رشد بالا اما ریسک زیاد سرمایه گذاری می‌کنند. حداقل مبلغی که این شرکت‌ها باید در استارتاپ شما سرمایه گذاری کنند 200 هزار دلار است. در حدود 25 سرمایه گذار خطر پذیر مورد تایید اداره مهاجرت برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا هستند.

سرمایه گذاران فرشته (Angel Investor groups):

سرمایه‌گذاران فرشته گروه‌هایی هستند که سرمایه شرکت‌ها و استارتاپ‌های نوپا را در مراحل اولیه تاسیس یا رشد فراهم می‌کنند. حداقل مبلغی که این شرکت‌ها باید در استارتاپ شما سرمایه گذاری کنند 75 هزار دلار است. در حدود 10 سرمایه گذار آنجل مورد تایید اداره مهاجرت کانادا هستند.


مراکز رشد (Incubators):

انکوباتور یا مرکز رشد به مرکزی گفته می‌شود که در راه اندازی، رشد و شکوفایی کسب و کارها و استارتاپ‌ها فعالیت می‌کنند. در حدود 40 مرکز رشد مورد تایید اداره مهاجرت برای برنامه استارتاپ کانادا هستند.
بین سال‌های 2015 تا 2020، از تعداد 3494 استارتاپ تایید شده، تعداد 2764 (%79) آن‌ها توسط انکوباتورها حمایت شده‌اند. %17 آن‌ها توسط سرمایه گذاران آنجل و %4 هم توسط VCFها.


​بین سال‌های 2015 تا 2020، از تعداد 3494 استارتاپ تایید شده، تعداد 2764 (%79) آن‌ها توسط انکوباتورها حمایت شده‌اند. %17 آن‌ها توسط سرمایه گذاران آنجل و %4 هم توسط VCFها.


​نرخ موفقیت استارتاپ ها در نهایی کردن پرونده و جلب رضایت اداره مهاجرت کانادا به تفکیک نوع سرمایه‌گذار هم در زیر آمده است:

80% استارتاپ‌های حمایت شده توسط سرمایه‌گذاران فرشته تایید شدند.

78% استارتاپ‌های حمایت شده توسط مراکز رشد تایید شدند.

43% استارتاپ‌های حمایت شده توسط سرمایه گذاران ریسک پذیر تایید شدند.


مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه

2 زبان و 4 آزمون برای مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ مورد تایید است.

- زبان انگلیسی: آزمون‌های IELTS General, CELPIP General و حداقل نمره CLB 5
- زبان فرانسه: آزمون‌های TEF CANADA, TCF CANADA و حداقل نمره

میزان تمکن مالی مورد نیاز برای راه اندازی استارتاپ در کانادا را در ادامه بررسی می‌کنیم.


هزینۀ ویزای استارتاپ کانادا

در روند بررسی پرونده و صدور ویزای استارتاپ کانادا، باید هزینه‌هایی را به اداره مهاجرت پرداخت کنید. همچنین باید تمکن مالی خود را نشان دهید و ثابت کنید دارایی کافی برای مخارج زندگی خود و خانواده‌تان در کانادا را دارید.

هزینۀ دولتیِ گرفتن ویزا:

مواردهزینه
اقامت دائم متقاضی اصلی2140 دلار
اقامت دائم همسر متقاضی 1365 دلار
اقامت دائم فرزندان230 دلار
انگشت‌نگاری در صورت لزوم85 دلار
ویزای تحصیلی (برای فرزندان)150 دلار برای هر نفر

تمکن مالی مورد نیاز برای برنامه استارت آپ کانادا

نفرتمکن
1 نفر13,213 دلار
2 نفر16,449 دلار
3 نفر20,222 دلار
4 نفر24,553 دلار
5 نفر27,847 دلار
6 نفر31,407 دلار
7 نفر34,967 دلار

دقت کنید که این رقم‌ها، هزینه دولتی برنامه استارتاپ است. یعنی مبلغی که به دولت کانادا باید پرداخت کنید. همچنین با اخذ نامه حمایتی از سرمایه گذاران، باید در کلاس‌های منتورشیپ آن‌ها نیز شرکت کنید که هزینه جداگانه دارد.
در کلاس‌های منتورشیپ، منتور یا مربی شما (همان سرمایه‌گذار) آموزش‌های لازم و آخرین تجربیات خود را در خصوص فعالیت استارتاپ در اختیارتان گذاشته و بر نحوه فعالیت شما نظارت می‌کند. همچنین در این دوره‌ها، می‌توانید از برند و ارتباطات منتور برای شبکه سازی و ارتباط با سایر استارتاپ‌ها و سرمایه‌گذارها استفاده کنید. توصیه می‌کنیم جزئیات مربوط به این موارد را حتما با وکیل مهاجرت به کانادا در میان بگذارید.
همچنین شما نمی‌توانید درخواست زندگی و راه اندازی استارتاپ در ایالت کبک را داشته باشید. هزینه‌ها و تمکن مالی مورد نیاز برای اخذ ورک پرمیت استارتاپ کانادا در زیر آمده است:

مواردهزینه
هزینه کارفرما2075 دلار (1575 دلار بررسی پرونده + 500 دلار مجوز اقامت دائم کانادا)
ورک پرمیت متقاضی اصلی1325 دلار (825 دلار بررسی پرونده + 500 دلار مجوز اقامت دائم کانادا)
ورک پرمیت همسر225 دلار برای هر فرزند
ویزای فرزندان85 دلار برای هر نفر
انگشت نگاری85 دلار برای هر نفر
نفرتمکن
1 نفر25,338 دلار
2 نفر31,544 دلار
3 نفر38,780 دلار
4 نفر47,084 دلار
5 نفر53,402 دلار

تمکن مالی مورد نیاز برای گرفتن مجوز کار استارتاپ

برای ورود زودهنگام به کانادا با مجوز کار، باید به دولت کانادا ثابت کنید تا زمان صدور اقامت دائم می‌توانید از پس مخارج زندگی برآیید. این سرمایه می‌تواند در قالب پول نقد، چک، حواله، سهام، اوراق قرضه و … باشد و البته باید به تایید این کشور برسد. این مبالغ برای 1 سال است و مطابق با معیار لایکو (LICO) محاسبه شده است.
در صورتی که می‌خواهید بیش از 10 هزار دلار همراه خود به کانادا آورید، به محض رسیدن به خاک کانادا، آفیسر فرودگاه را از این موضوع مطلع کنید. در غیر این‌صورت ممکن است سرمایه شما ضبط شود یا حتی بازجویی شوید.

مسیری که باید بپیمایید

پس از ثبت درخواست ویزای Startup کانادا، اداره مهاجرت روند صدور اقامت دائم را برای شما شروع می‌کند. در این مدت شما می‌توانید با گرفتن ورک پرمیت کانادا (Work Permit) به کانادا رفته و کسب‌وکار خود را شروع کنید تا پرونده شما نهایی شود.
برای گرفتن این مجوز کار و ورود زودهنگام به کانادا باید شرایط زیر داشته باشید:

- گرفتن نامه حمایت (Letter of Support) و تعهدنامه (Commitment Certificate) از یکی از سرمایه‌گذاران کانادایی
- پرداخت هزینه‌ها
- داشتن تمکن مالی

1. گرفتن نامه حمایت و تعهدنامه از یکی از سرمایه‌گذاران کانادایی

2. پرداخت هزینه‌ها

3. داشتن تمکن مالی

در ادامه مدارک راه اندازی استارتاپ در کانادا را بررسی کرده و بعد از آن هم نگاهی به آمار صدور ویزا و چند استارتاپ موفق می اندازیم:

 با پر کردن فرم ارزیابی، مشاوران ما شرایط شما را برای ویزای استارتاپ بررسی می‌کنند

فرم ارزیابی

سخن پایانی

اگر به‌دنبال راه‌ اندازی استارتاپ در خارج هستید، با توجه به معیارهای مختلف، به جراًت می‌توان کانادا را بهترین کشور دانست. طبق بررسی‌ها، ایرانیان از پرتقاضاترین ملیت‌ها برای برنامه استارت آپ کانادا هستند.
اخذ ویزای استارتاپ کانادا شرایط متعددی دارد که یکی از آن‌ها جلب رضایت یک سرمایه گذار کانادایی برای حمایت از کسب و کار شماست. راه اندازی کسب و کار در این کشور قوانین و شرایط مهم دیگری هم دارد که بهتر است در این باره با وکلای مجرب مشورت کنید. برای مطالعه بیشتر درباره خدماتی که کاریبو، برای ویزای استارتاپ کانادا، ارائه می‌دهد.

اگر سوالی درباره مهاجرت از طریق استارتاپ دارید سوالات متداول را بررسی کنید و اگر پاسخ خود را دریافت نکردید فرم مشاوره سریع را در پائین همین صفحه پر کنید

سوالات متداول

فرم مشاوره سریع

 ما پاسخگوی تمام سوالات مهاجرتی شما هستیم، فرم زیر را پر کنید و ما در اسرع وقت با شما تماس خواهیم گرفت

ارسال

پیغام شما با موفقیت ارسال شد.

با سایت ساز وبزی به سادگی بدون نیاز به دانش فنی سایتی که دوست دارید را خودتان طراحی کنید. ب سایت ساز وبزی شما هیچ محدودیتی برای خلاقیت خودتان ندارید.

اشتراک در خبرنامه

تماس با ما

۰۲۱-۱۱۱۲۲۳۳

info@company.con

7030 Woodbine Ave Suite 500, Markham, ON L3R 6G2

تمامی حقوقی این وب سایت متعلق ما است.